Over Everia

Everia is een massage praktijk voor ouders en kinderen in Alkmaar. Voor de allerkleinsten is er Babymassage. In groepsverband of individueel. Wil je je dreumes of peuter leren masseren, kijk dan eens verder op mijn website. Je bent van harte welkom met je kleintje(s)! 

Everia is Oudgrieks en betekent 'doorstroming van het leven'! De naam Everia is in 2006 geboren. In die tijd werkte ik nog als sociaal juridisch dienstverlener. Ik wilde graag invulling geven aan mijn wens om met kinderen te werken en zo volgde een opleiding tot "docent babymassage". Sinds 2008 ben ik gecertificeerd. Peutermassage was een mooie aanvulling. Masseren en ADHD en orthomoleculaire voeding voor kinderen ben ik momenteel verder aan het ontwikkelen. Tijden veranderen en dat merk je ook aan de kinderen. Ze worden steeds gevoeliger.   

Everia is gespecialiseerd in babymassage en de kindermassage therapie is volop in ontwikkeling. Ik zit veel in de boeken, volg cursussen en trainingen om ouders en kinderen te kunnen helpen als kindermassage therapeut. Ik ben  voortdurend bezig met de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen en hoe we dit makkelijker kunnen maken of liever gezegd goed kunnen begeleiden. Wil je op de hoogte blijven dan kun je ons ook volgen op facebook. De betekenis van de naam Everia heb ik, per toeval, jaren later pas ontdekt! Heel toepasselijk wat mij betreft. 

Everia is er voor ouders en kinderen!