Over Everia

Everia is een massage praktijk voor ouders en kinderen. Gevestigd in Alkmaar Noord. Voor de allerkleinsten is er Babymassage. In groepsverband of individueel en momenteel op afspraak online. Wil je je dreumes of peuter leren masseren,  je bent van harte welkom met je kleintje(s)! 

Everia is Oudgrieks en betekent 'doorstroming van het leven'! De naam Everia is in 2006 geboren. In die tijd werkte ik nog als sociaal juridisch dienstverlener. Ik wilde graag invulling geven aan mijn wens om met kinderen te werken en zo volgde een opleiding tot "docent babymassage". Sinds 2008 ben ik gecertificeerd.    

Everia is gespecialiseerd in babymassage en de kindermassage therapie is in ontwikkeling. Ik zit veel in de boeken, volg cursussen en trainingen om ouders en kinderen te kunnen helpen als kindermassage therapeut. Ik ben  voortdurend bezig met de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen en hoe we dit makkelijker kunnen maken of liever gezegd goed kunnen begeleiden. Wil je op de hoogte blijven dan kun je Everia ook volgen op facebook. De betekenis van de naam Everia heb ik, per toeval, jaren later pas ontdekt! Heel toepasselijk wat mij betreft. 

Everia voor een goede doorstroming!