Masseren en ADHD 

Recent onderzoek heeft uitgewezen dan kinderen met AD(H)D zich;  beter kunnen concentreren en minder bewegelijk zijn als ze 2 keer per week gedurende 20 minuten gemasseerd worden. ADHD heeft ook veel leuke eigenschappen! Tijdens de cursus kindermassage kan ik uitleg geven over wat er fysiek gebeurd bij tekenen van ADHD en tips over hoe je de rusteloosheid kunt reduceren. 


Mogelijkheden 

Wat is er mogelijk;

Heeft je kind een vol hoofd aan het eind van de dag ? Wil je leren een hoofd massage te geven of een slaap lekker massage? Je kunt er ook voor kiezen om hoofd, buik en voeten te leren masseren... 

Bij een cursus kindermassage, van 4 lessen, leer je meerdere technieken zodat je deze per situatie kunt toe passen. Heb je interesse vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier .  

 

Workshop Peutermassage  

We masseren met een "Toverbal". Een toverbal? Ja een bal, gemaakt van natuurlijke ingrediĆ«nten! Deze vorm van massage is eenvoudig en wordt gecombineerd met spelletjes. Ken jij "Hansje Pansje Kevertje" al.. De toverbal is ook geschikt ook voor de droge, jeukende en eczeem gevoelige huid! Waar het vandaan komt en wat de voordelen zijn wordt allemaal duidelijk tijdens de workshop. 

Ervaar zelf hoe leuk jou kindje dit vindt!